Jerwood

2007–2007
Client: The Jerwood Foundation
Project status: Completed

Office fit out for the Jerwood Charitable Foundation.

This project is for the design and fit out of the new offices for the Jerwood Charitable Foundation, who were moving into the Jerwood Space in Borough which is housed in a Victorian school building.

The Jerwood Charitable Foundation was moved into the former school gym, a large, tall space, but which needed to provide different staff working spaces and the director's office and meeting room.

We designed elements of furniture which divide up the space into different working environments but read as elements within the large volume. The furniture is made of black lacquered ply, that conceals a brightly coloured interior.

The Jerwood Space reception desk was designed in the same way, and can be reconfigured as a bar for exhibition events.

Contractor

Caplin Building Services

Links

Jerwood

Related projects

Dow Jones Architects
10 Station Parade
Balham High Road
London SW12 9AZ
Find us

T +44 (0) 20 8675 2544
E mail@dowjonesarchitects.com

Follow us on Twitter